Dining

Ylpeänä esiäitien jalanjäljissä

Sorellan talon valmistumis­aikaan koettiin suuria muutoksia suomalaisten naisten elämässä. Naiset saivat mm. oikeuden mennä töihin ja äänestää vaaleissa. Ja elämästä sai nauttiakin! Jopa kapakoissa. Me Sorellassa kehotamme näin sata vuotta myöhemmin sinuakin löytämään saman ilon elämääsi, kuin mistä esi­äitimme ovat aikanaan päässeet nauttimaan. Arki muuttuu juhlaksi hyvän ruoan, juoman ja seuran voimin!

Etelä-Eurooppalaiset maut kohtaavat kotimaiset lihat

Välimeren alueelta löytyy lukuisia herkullisia reseptejä ja raaka-aineita, joista loihdimme Sorellassa teille makuelämyksiä. Myös kotimaisuus on otettu huomioon varsinkin lihoissa. Pidämme huolta, että teemme eettisiä valintoja ja hävikki olisi mahdollisimman pientä.

 

 

Sorella Pikkujoulumenu 2023 (marras- ja joulukuun voimassa)

Alkumalja
Kysy suositusviinit ravintolasta

ALKUUN:
Katkarapukakku &
limellä höystettyä fenkolipäärynä-salaattia (L,G)
tai
Espanjalainen sipuliliemi, sipulipyree & marinoitua fenkolia (V,G)
KESKELLE:
Ylikypsää lampaanpaistia, pistaasikastiketta, kauden kasviksia &
Servinrisottoa (L,G)
tai
Grillattua kananrintaa, sitruuna-yrttikastiketta, kauden kasviksia,
paprika-perunaa & persilja-aiolia (M,G)
tai
Munakoiso-papu”lasagne” & frittisalaattia limevinegretillä
raikastettuna (V,G)
JÄLKEEN:
Granaattiomena-pannacotta & viikuna-korinttihilloketta (L,G)
56€

Viinisuositus

Kysy suositukset ravintolasta

Vahvistus ruokatilauksiin viikkoa ennen tilaisuutta. Vahvistus toimii tilaisuuden laskutusperusteena. Minimitilaus 10 hlö

Sorella sosiaali­sessa mediassa

Seuraa Sorellaa sosiaalisessa mediassa ja kuule ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme!